Ποιος είναι ο Παναγιώτης Χασιώτης

Ο Παναγιώτης Χασιώτης αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Θράκης το 1997 
και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο 
του Warwick, στην Αγγλία, μέχρι το 2002. 
Κάτοικος Αυλώνα.
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, διατηρεί δικηγορικό γραφείο στον Αυλώνα από το 2002. 
Είναι Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων.

Ως νομικός σύμβουλος:
- Προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της Συμφωνίας Συμβιβασμού του Δημοσίου με τη Siemens. Συμφωνία με την οποία απαλλάχθηκε η Siemens από την καταβολή αποζημιώσεων στο Ελληνικό Δημόσιο και της χαρίστηκαν τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσε στο Δημόσιο με τις παράνομες ενέργειές της.
- Προσέφυγε πρώτος στο ΣτΕ κατά του Τέλους Επιτηδεύματος και του ΕΕΤΗΔΕ («χαράτσι» της ΔΕΗ).

Ως ενεργός πολίτης:
-Συμμετείχε από την πρώτη στιγμή ενεργά στο κίνημα που αναπτύχθηκε στο Δήμο Ωρωπού για την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ. Υπερασπίστηκε, χωρίς αμοιβή, τους πολίτες του δήμου, που απειλούνταν με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος επειδή δεν είχαν καταβάλει το ΕΕΤΗΔΕ και πέτυχε το 2011, με προσφυγές στα δικαστήρια, να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν πολίτη του δήμου.
- Συμμετέχει στο κίνημα Φορέων και Κατοίκων στην ΒΑ Αττική ενάντια στα διόδια. Υπερασπίζεται, χωρίς αμοιβή, πολίτες του Δήμου Ωρωπού που συμμετέχουν στο κίνημα για την κατάργηση των Διοδίων, οι οποίοι διώκονται ποινικά ή απειλούνται με εξοντωτικά πρόστιμα.

Ο Παναγιώτης Χασιώτης είναι από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης και θεωρεί πάντα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη λειτουργία της δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της κίνησής μας την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
facebook του Παναγιώτη Χασιώτη: facebook.com/P.Hasiotis 
Twiter του Παναγιώτη Χασιώτη: twitter.com/P_Hasiotis
email:  sinergasia@politon.gr
φόρμα επικοινωνίας:  πατήστε εδώ 
Τηλέφωνα: 6977297814, 6944885002 6932690387 6944298970